‘Weej gaon’ winnaar van liedjesfinale Tegele

In de kleine Haandertzaal haet aafgeloupe vriedaagaovond  28 september j.l. ‘t liedje  Weej gaon gewônne beej de Tegelse Liedjesfinale. Dit woord gezônge door 2 Kwart en gesjreeve de teks en meziek door Ger Heijmans.

As nummer 2 is geëindigd, Waas dôw dét dét ouch gezôngen woord door 2 Kwart en veurzeen is van de teks door Wim Roeffen en meziek Marcel Driessen. De derde plaats woord toebedeild aan ‘t liedje Wat is die tent toch top dit woord gezôngen door de dames Mariska Reer en Yvonne Rijs en gesjreeve de teks door Sander Mattheijssen en veurzeen van meziek door Reinhard Wind.

Dees dreej nummers waere opgenaome in studio Klank te Tegele aangevuld met ‘t winnend liedje vur blaage met as titel (plaetje) gezôngen door liërlinge van de basissjoél Cocon.

Dees dreej nieje liedjes waere op de 11e van de 11e geprizenteerd in zaal Vriendekring te Steyl, en ziën vervolgés graties te downloaden vanaaf de dreej websites van de STV vereiniginge t.w. www.oeles.nlwww.boereraod.nlwww.kaetelaers.nl

Bladwijzer de permalink.

Over JoeksDJ

Haelt de (Groeët-) Venlose vastelaovesmeziëk laevendig en in iëre!

Reacties zijn gesloten.