JocusLP ‘Venlo op zien bès’ noow te downloade

1979_venloopzienbesklein‘t Veurig jaor is Venloosch Vastelaoves Gezelschap Jocus same mit Studio Theelen gestart um de vruugere Jocus leedjes stapsgewiés te digitalisere en online aan te beeje beej meziékdienste wie iTunes en Spotify. De iërste samewerking tösse de Jocus en Studio Theelen dateert van 1976 mit productie van de LP ‘Vastelaovend Same’. Dees LP woord as iërste gedigitaliseerd en door vuuël leefhebbers gedownload.

LP 1978-1979 “Venlo op zien bes”
Auk dit vastelaovesseizoen wuurt ein alde LP digitaal aangebaoje. ‘t Motto van ‘t komende vastelaovesseizoen 2017 is “Venlo op zien bes”. In ‘t naojaor van 1978 woord en geliéknamige LP oétgebrach mit evergreens wie “Merieke en ziene Huzaar”, “Ik heb gedruimp”, “’t Benkske” en “En… ’t leedje”. Deze komplete LP zal half oktober beschikbaar zien op iTunes en Spotify.

As dees digitale LP aansleit volge miër nummers oét ’t muzikale Jocus-verleeje. Al vanaaf 1962 guf de Venlose vastelaovesvereiniging plate, kesettebendjes en later cd’s oét mit de winnende vastelaovesleedjes. Door de digitalisering wilt Jocus ‘t Venlose vastelaovesrippertoire behalde veur d’n toekôms.

Brôn: Jocus.nl

Bladwijzer de permalink.

Over JoeksDJ

Haelt de (Groeët-) Venlose vastelaovesmeziëk laevendig en in iëre!

Één reactie op JocusLP ‘Venlo op zien bès’ noow te downloade