Venlose LVK-deilnemers vraoge um steun

De twieë Venlose deilnemers aan de halve finale van ‘t LVK haope op steun van de Venlonaer. W-Dreej en Karen & Bart vertegenwaordige Venlo dit jaor.

Mit twieë leedjes is Venlo aanmerkelijk minder good vertegenwaordig in de halve finale dan de letste jaore. Volgens Quinn Warmerdam, de componis van beide leedjes, is ‘t veur Venlose inzendinge baovedien neet eenvoudig um door te gaon, umdat ‘t LVK in de stad pas ech begint te laeve as de finale in aantôch is. Veural in kleinere plaatse en dörpe wuuërt d’r in het veurtrajec al volop gestump door middel van bônne en sms’jes. Warmerdam zoël het moej vinde as de Venlonaer auk noow al achter de Venlose leedjes geit staon.

W-Dreej steit vriëdag 06 jannewari in de halve finale mit ‘t leedje ‘Weej Dreije Door’. Karen & Bart zien op 20 jannewari aan de beurt mit ‘Tiéd van ut Jaor’.

Brôn: OmroepVenlo.nl

Bladwijzer de permalink.

Over JoeksDJ

Haelt de (Groeët-) Venlose vastelaovesmeziëk laevendig en in iëre!

Reacties zijn gesloten.