“Mien schoon” winnaer beej de Wortelepin

Bart Janssen & Willy Billekens | Brôn: Facebook-pagina Wortelepin

In eine naogenog oëtverkóchte Wortelekoel is ‘t liedje “Mien Schoon” op de ierste plaats geëindigd. ‘t liedje wuurt gezónge door Willy Billekens en Bart Janssen. ‘t Nummer is geschreve door Peter Jansen. De meziek is van Hay Geritz.

Op de twieëde plaats is ‘t liedje “Wat bin ik blie” geëindigd, ‘t liedje wuurt gezónge door Hay Geritz, Mark Janssen, Petro Janssen en Vic Suiker. ’t Is geschreve door Fred van de Boogaard en de meziek is van Hay Geritz.

De derde plaats is veur “Heej is nog plaats veur dich” ‘n liedje gezónge door Lonneke van Doorn, Annette Hermans, Ruud Geeraets en Wim Janssen. ‘t Nummer is geschreve door Peter Jansen. De meziek is van Hay Geritz.

Nummer veer in Blierick: ‘t liedje “Dinsdaagaovend” is gezónge door Willy Billekens en Bernie Billekens. ’t Is geschreve door Marc Peters met meziek is van Vic Suiker.

Alle winnaars gefilliciteerd en vuul plezeer met de optraejes in ’t kómmende vastelaovesseizoen.

Brôn: Facebook-pagina de Wortelepin

Bladwijzer de permalink.

Over JoeksDJ

Haelt de (Groeët-) Venlose vastelaovesmeziëk laevendig en in iëre!

Reacties zijn gesloten.